Met genoegen heten wij u welkom bij Qubclinic

Met genoegen heet ik u welkom bij Qubclinic, een vooraanstaande kliniek gespecialiseerd in huidverbetering en -verjonging. Bij Qubclinic staat kwaliteit en resultaat centraal, waarbij uw tevredenheid mijn hoogste prioriteit is.

Mijn uitgebreide behandelingen zijn gericht op diverse huidproblemen, waaronder acne, pigmentatie, littekens, vochttekort, couperose, rosacea, grove poriën en tekenen van veroudering.

Bij mij staat u als cliënt centraal. Tijdens uw eerste bezoek voor huidverbetering neem ik uitgebreid de tijd voor een intakegesprek en een gedetailleerde huidscan om uw individuele behoeften en verwachtingen te begrijpen. Op basis hiervan stel ik een persoonlijk behandelplan op maat op. Daarnaast voorzie ik u graag van advies over de beste verzorgingsproducten voor thuisgebruik, zodat u ook tussen behandelingen door uw huid optimaal kunt verzorgen.

Ik blijf voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de beautysector door middel van regelmatige bijscholing en trainingen.

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via onderstaande gegevens.

Met vriendelijke groeten,

E-mail

info@qubclinic.be

WhatsApp

+32 486 61 97 30

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in onze kliniek.